Történelmi siker Esztergomban: Hernádi Ádám az érvényes szavazatok 70,33 százalékát szerezte meg. A város újraválasztott polgármestere folytatni szeretné az öt évvel ezelőtt megkezdett munkát.

Hernádi Ádám az eredményváró rendezvényén összefoglalta az elmúlt öt év eredményeit. Lapunknak elmondta: 2019-től kezdve számtalan fejlesztést megvalósítottak, ugyanakkor még mindig vannak adósságaik. Ennél fogva érthető, hogy a választási kampányát korábban „Folytassuk!” címszóval hirdette meg.

A város újraválasztott polgármestere szerint a 70 százalék feletti eredmény olyan felhatalmazást jelent számukra, ami nagyobb a kétharmados sikernél. A testület összetétele nem változott, az előző választáshoz hasonlóan most is a Fidesz-KDNP jelöltjei nyerték meg az egyéni választókerületeket.

Hernádi Ádám kijelentette, hogy még nagyobb lendülettel szeretnék folytatni a megkezdett munkát. A jövő kapcsán elárulta: az egyik legfontosabb kérdés a gát helyzete, a beruházást elkezdték és be is fogják fejezni, de lesznek még „meglepetéseik.”

 

Forrás: kemma.hu

 

Megosztás

Cikk ajánló

Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek sokat profitált eddig is a kétoldalú együttműködésből,...

A világ eddig fellelt legősibb mélytengeri hajóján, Palesztina északi partjaitól kilencven...

Julian Nagelsmann szövetségi kapitány csapata "nagyon éretten" futballozott és egy "nehéz...

Hirdetés

ELÉRHETŐSÉGEINK

GRAN TV
Székhely: 2500 Esztergom, Perc u. 3.
Stúdió: 2500 Esztergom, Kossuth L. u. 64.
+36 (30) 140-06-03, +36 (36) 898-000
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.