Esztergomi étterem séfje főz Jennifer Lopezre és stábjára – galóca lesz a menü

Kiderült a nagy titok, a 42 Restaurant csapatát érte a megtiszteltetés. Az esztergomi étterem séfje, Koppány Levente gondoskodik majd Jennifer Lopez és csapata étkezéséről J.Lo budapesti tartózkodása alatt.
Kiderült, ki főz Jennifer Lopeznek Budapesten. J.Lo július 20-i koncertjének szervezői ugyanis már meghozták a döntést. A profizmus, a különleges menü és az esztergomi étterem hangulata nyűgözte le őket. No, meg a tányérra tálalt dunai galóca.
Esztergomi étterem szolgálja ki J.Lo stábját, míg Jennifer Lopez Budapesten tartózkodik
Forrás: Northfoto
A 42 Restaurant séfje, Koppány Levente főz majd Jennifer Lopezre és stábjára az énekesnő budapesti tartózkodása alatt. Bár a jegyek ára borsos, J.Lo koncertje körül nagy a várakozás, de persze az is sokakat érdekelt, melyik hotelben száll meg a világsztár és ki gondoskodik majd az étkezéséről.
A Jennifer Lopez koncertjét szervező Green Stage Produkciós Iroda a nemzetközi partnerével közösen keresett olyan hazai gasztronómiai szereplőt, amely egy nagy létszámú stáb étkezési igényeit is képes világszínvonalon kiszolgálni. A Blikk beszámolója szerint a választás végül az esztergomi 42 Restaurant-ra esett, és egy dunai galócával és kaviárral tálalt fogás döntötte el a kérdést.
Jártam korábban néhány Michelin-csillagos étteremben, de amit ezen a családias hangulatú helyen tapasztaltam, az mindet felülmúlt. A séf és a teljes személyzet alázata, elkötelezettsége egyedülálló, a dunai galóca vajmártással és kaviárral nevű étel pedig mindent vitt
– fogalmazott büszkeséggel a Blikknek Guba Gábor, a produkciós iroda vezetője.
Mint arról a Mindmegette is beszámolt, a 42 Restaurant csapata Budapestre is költözik, hogy a lehető legmagasabb szinten szolgáhassa ki Jennifer Lopezt és stábját. Az esztergomi étterem vezetője, Varga Sándor úgy fogalmazott a Blikknek, hogy örömmel vállalták a nem mindennapi kihívást, és hozzátette:
A minőséghez való hozzáállásunk vitathatatlan, úgy érezzük, remekül meg tudjuk majd ugrani ezt a feladatot.
A döntésben komoly szerep jutott a dunai galócának. Mint azt Koppány Levente, a 42 Restaurant Michelin-csillagos séfje elárulta:
A budapesti fellépés szervezői eljöttek hozzánk, megnéztek minket, megosztották a korábbi tapasztalatokat a világsztárok igényeiről, mi pedig egy egyórás kóstolót tartottunk.
A 42 Restaurant egy 11 fogásból álló hivatalos menüsorral dolgozik, a kóstoltatáshoz ebből választottak ki néhány ételt.
– Szeretjük a kihívásokat. A részleteket ezután pontosítjuk majd, hamarosan kiderülnek a pontos igények, elmondják majd, mire kell odafigyelni, és azt is megtudjuk, mi az, amit nekünk kell kitalálni – mondta a Blikknek a Michelin-csillagos séf.
Koppány Levente Michelin-csillaga
A 42 Restaurant séfjének pályája a budaberti Costesben indult, ami után Koppány Levente Londonban és Franciaországban mélyült el a fine dining világában. A fiatal tehetség 2019-ben Közép-Európa legjobb fiatal séfje díjat is elnyerte.
Forrás, képforrás: kemma.hu, fraziadaily.co.uk