A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a 2024. február 2. napján tartott ülésen 3 hónappal meghosszabbította annak az esztergomi férfinek a letartóztatását, aki ellen emberölés elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfi 2023. február 3-án egy esztergom-kertvárosi lakóház előtt szóváltásba keveredett a sértettel. A gyanúsított a vita hevében a sértettet számos alkalommal ököllel, nagy erővel a fején, a mellkasán, a karjain és a lábain megütötte. A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.  

A férfi a bűncselekményt ténybelileg elismerte, azzal védekezett, hogy ittas volt, mindenre nem emlékszik, a sértett támadott rá.

A nyomozó hatóság az ügyhöz egyesítette azt a nyomozást, mely szerint a gyanúsított 2022. november 6-án ittas állapotban, volt élettársát késsel hadonászva megöléssel fenyegette.

A letartóztatást meghosszabbító végzést az ügyész tudomásul vette, azonban az nem végleges, mivel a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Forrás: Tatabányai Törvényszék

 

Megosztás

Cikk ajánló

A ritka betegségek magyarországi betegszervezete, a RIROSZ, a ritka betegséggel élő emberek...

2024. március 1-től péntekenként 8:00-14:00 onkológiai szakrendelés indul. A rendelést végzi: Dr....

Csütörtök délután motoros baleset történt Esztergom, Kossuth Lajos u. 57. szám előtt. A...

Hirdetés

ELÉRHETŐSÉGEINK

GRAN TV
Székhely: 2500 Esztergom, Perc u. 3.
Stúdió: 2500 Esztergom, Kossuth L. u. 64.
+36 (30) 140-06-03, +36 (36) 898-000
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.