A MÁV-START és a GYSEV az idei, november 17-19. közötti  „PontyShow” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, valamint Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya alsó és Kőbánya felső állomásokra. A rendezvény helyszínéül szolgáló Hungexpo legegyszerűbben Kőbánya felső állomásról érhető el, ahová hétvégén is 5-15 percenként indulnak a vonatok a Keleti pályaudvarról.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban november 16-ától kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, november 20-án éjfélig be kell fejezni. Helyjegyköteles vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegy váltása kötelező.

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy igénybevétele: személyesen a pénztárban 50%-os kedvezményes jegyet kell vásárolni Budapestre a PontyShowra.

A megvásárolt kedvezményes alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a menetjegy és a belépőjegy együttes felmutatásával érvényes, ezért kérjük, mindkettőt tartsa meg a rendezvényt követő visszautazás végéig. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel.

További információ a rendezvény kiállítóiról és programjairól valamint térkép a https://pontyshow.hu/ oldalon találhatók.

 

Forrás: MÁV

 

Megosztás

Cikk ajánló

 Magyarország az orosz-ukrán háború kapcsán garanciát kapott arra, hogy az ország területén...

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának...

2024. június 14. és július 14. között 40 négyzetméteres LED falon közvetítik a...

Hirdetés

ELÉRHETŐSÉGEINK

GRAN TV
Székhely: 2500 Esztergom, Perc u. 3.
Stúdió: 2500 Esztergom, Kossuth L. u. 64.
+36 (30) 140-06-03, +36 (36) 898-000
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.