Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, 250 gyermek szerepel a rekorddöntés hivatalos jegyzőkönyvében. Ezt a nagy létszámot úgy sikerült elérni, hogy a térség tíz horgászegyesülete - köztük Pest vármegyei résztvevők - közösen pályázott a verseny megrendezésére.

A verseny védnökségét Hernádi Ádám, Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere vállalta, a díjkiosztón részt vett Erős Gábor is, a térség országgyűlési képviselője.

A legeredményesebbeket a MOHOSZ HUNOP pályázatának keretein belül minden egyesület külön díjazta, ezen felül a fiatalok saját egyesületeiktől és a KEMHESZ-től is vehettek át elismerést, illetve ajándékot, így egyetlen résztvevő sem távozott üres kézzel. A másfél órás horgászat után a gyerekek halfelismerésben, valamint célba dobásban mérték össze tudásukat külön ajándékokért.

A rendezvényen több évtizedes munkájának elismeréséül kitüntetést vehetett át Csiszár József, valamint a horgászvizsgákon önkéntes segítőként közreműködő Osvald Zsanett kapott kitüntetést, illetve a térség horgász szervezetei megköszönték Debreczeni István esztergomi rendőrkapitánynak a 10 éves szolgálatot.

A szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése volt. A program a MOHOSZ-OHSZK HUNOP és KIRE pályázatainak támogatásával valósult meg - ismertette Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke.

FI

 

Megosztás

Tetszenek műsoraink? Vagy kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat

ELÉRHETŐSÉGEINK

GRAN TV
Székhely: 2500 Esztergom, Perc u. 3.
Stúdió: 2500 Esztergom, Kossuth L. u. 64.
+36 (30) 140-06-03, +36 (36) 898-000
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.