A felvonulás résztvevői 2023. 09. 09-én 10.00 órától  Dorog Otthon téren, a József Attila Művelődési Ház előtt fognak gyülekezni.

A garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki amiatti dühében, hogy a jegykiadó automata elnyelte a pénzét, súlyosan megrongálta azt.

A lopás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki a betegségében neki segítő nőtől lopott kétmillió forintot meghaladó összeget.

A Tatai Járásbíróság a 2023. augusztus 23. napján tartott ülésen, embercsempészés bűntette miatt indult ügyben hozott ítéletet egy üzbég férfivel szemben.

Augusztus 17-én, csütörtökön délelőtt kamion és személyautó ütközött össze Nyergesújfaluban, a Kossuth Lajos utcában.

Vármegyénkben több iskolaőri hely vár betöltésre. De ki az iskolaőr és mi a feladata?

A csalás bűntette miatt  indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki vagyon elleni bűncselekmények miatt kilencszer volt büntetve és két, internetes oldalon megismert nőnek okozott kárt.

Egy férfi arcon ütötte, majd kirabolta ismerősét Dömösön. Az Esztergomi Járásbíróság most elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Tetszenek műsoraink? Vagy kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat

ELÉRHETŐSÉGEINK

GRAN TV
2500 Esztergom, Perc u. 3.
+36 (30) 140-06-03
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.